sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Invatam zilnic

Fiecare saptamana este un lung sir de experiente, legate de cele mai multe ori de persoanele din jurul nostru - familie, prieteni, colegi, simple cunostinte.  Persoane mai mult sau mai putin dragi, intalnite in diferite situatii, fiecare cu defectele si calitatile lor, fiecare cu un anumit impact asupra ta.

Un zambet sincer venit de nicaieri sau o privire incurajatoare pot transforma o zi mohorata intr-una frumoasa si plina de sperante. Ajungi la o bere cu prietenii dupa o zi foarte lunga si toata oboseala iti dispare brusc. Nu toate experientele sunt asa de frumoase, insa cu siguranta din fiecare interactiune cu persoanele din jurul tau ai cate ceva de invatat - cum sa fii mai pozitiv, cum sa reactionezi mai bine data viitoare, ce greseli sa nu mai faci.

Cel mai important lucru pe care il inveti insa este ca de la unii oameni nu ai cum sa ceri mai mult - fie ii accepti asa cum sunt, cu defectele si calitatile lor, fie nu ii accepti si mergi mai departe. Sa lupti sa schimbi modul in care un om crede ca e bine sa se poarte este o lupta pierduta din start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu